PUATTILUPI

Leppävirran Pursiseura - savolaisittain Puattilupi - perustettiin 2.10.1985 aluksi nimellä Leppävirran Veneilijät paikkakunnalla aiemmin parikymmentä vuotta toimineen pursiseuran toiminnan jatkajaksi. Seuramme rekisteröitiin 7.5.1987 nimellä Leppävirran Pursiseura ry.

Toiminta-ajatuksemme on edistää ja tukea veneilyharrastusta sekä veneilyturvallisuutta. Järjestämme turvallisuustarkastuksia jäsenistön veneille (katsastus), kilpailuja ja kokoontumisajoja sekä harjoitamme tiedotus- ja julkaisutoimintaa.

Olemme jäsenenä valtakunnallisessa Suomen Purjehdus ja Veneily ry:ssä.


LePS:n organisaatio ja jäsenistö


Toimintaa johtaa seuran hallitus, johon kuuluvat kommodori, varakommodori, neljä varsinaista hallituksen jäsentä sekä jaostojen puheenjohtajat.

Hallituksen tukena ovat lisäksi katsastajat, toiminnantarkastaja, kirjanpitäjä ja aktiivinen jäsenistö.

Seurassamme on yli 100 jäsentä, joista osa perhe- tai juniorijäseniä.


Seuramme jäsenpalvelut

 • Korkeasaaren saaritukikohta, jossa jäsenten ja heidän vieraittensa käytössä ovat sauna, grilli, laiturit, jätehuolto, käymälät ja soutuvene. Seuran toinen soutuvene on Konnuksella.
 • Perinteikkään Kalmalahden Puattilupin vuokrasopimus päättyi 2016. Vajan laiturissa on kuitenkin jäsenillemme vuokrattavina edulliseen hintaan 8 venepaikkaa.
 • Kokoontumisajot
 • Navigointikurssit kansanopistossa
 • Veneiden katsastuspalvelu
 • LePS:n peräliput, viirit, kokardit ja tarrat
 • Kotisivut ja sähköiset jäsenkirjeet
 • Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenyys
 • Nautic-lehti
 • Saimaan alueen pursiseurojen veneilytukikohtien yhteiskäyttö
 • Tapaturmaryhmävakuutus jäsenille ja toimitsijoille

TERVETULOA HYVÄÄN SEURAAN!Korkeasaari 6.7.2019

Ajankohtaista

15.10.2020
Lauantaina 10.10.2020 vietettiin Korkeasaaressa saarimökin harjannostajaisia hyvän ruuan ja juhlapuheiden merkeissä. Sarenin pojat pistivät vesikaton paikoilleen arvioitua aikataulua nopeammin maajoukkojen avustuksella, kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille. Jos et päässyt pitoihin mukaan, katso kuvat LePS Google Kuvista.
19.8.2020
Venetsialaiset Korkesaaressa 28.-30.8.2020. Lauantaina vuosikokous ja LePS venemestaruuskisa 2020.
Tapahtuu seuraavaksi ja lokakuussa:
LOKA
31
VL: SAIMAAN PURJEHTIJAPÄIVÄT 2020 KOKOUS 09:00 - 11:00Hei Liitteenä Kutsu ja Teams-linkki etäkokouksena järjestettäville Saimaan alueen purjehtijapäiville, missä jaetaan palkinnot kuluvan vuoden menestyjille ja sovitaan ensi kesän kilpailut järjestelyineen. Pyydämme välittämään kutsun seurassanne oikeille henkilöille ja asiasta kiinnostuneille. Seuroista voi olla useampi edustaja, kunhan yksi edustaja nimetään tarvittaessa käyttämään äänioikeutta jos mennään äänestyksiin. Purjehtijapäivät pidetään la 31.10 klo 9.00-11.00. Klo 12 alkaa sitten aluekokous mihin seurat ovat saaneet erillisen kutsun. Terveisin: Mika Muikku Kommodori Ristiinan Pursiseura ry. -----Alkuperäinen tapaaminen----- Lähettäjä: Antti Kaipainen > Lähetetty: 6. lokakuutata 2020 17:59 Vastaanottaja: Antti Kaipainen; Mika Muikku; panu.kokko@gmail.com; Nikkilä Jukka Aihe: SAIMAAN PURJEHTIJAPÄIVÄT 2020 KOKOUS Aika: 31. lokakuutata 2020 9:00-11:00 (UTC+02:00) Helsinki, Kiev, Riika, Tallinna, Sofia, Vilna. Missä: Microsoft Teams -kokous SAIMAAN ALUEEN PURJEHTIJAPÄIVÄT 2020 JA SPV ALUEKOKOUS Koronatilanteesta johtuen pidetään purjehtijapäivät sekä aluekokous etäyhteydellä hyödyntäen Microsoftin Teams-työkalua. Jotta etäyhteys onnistuu niin se vaatii seuraavat toimenpiteet: 1. Tarvitaan tietokone, jossa on kaiutin ja mikrofoni. Myös ns. headsettiä eli korvakuulokkeita, joissa on mikrofoni käytetään yleisesti ja niiden käyttö on suositeltavampaa kuin tietokoneen omien mikrofonin ja kaiuttimen käyttö. 2. Kytke käyttämäsi kaiutin / mikrofoni koneeseen tai vaihtoehtoisesti kuulokemikrofoni. Jos niitä ei ole niin tämän vaiheen voi ohittaa 3. Käynnistä tietokone 4. Avaa sähköpostiohjelma 5. Sähköpostilla lähetetyssä kalenterikutsussa tai vaihtoehtoisesti kokouksen asialistassa on linkki etäyhteyskokoukseen. Sitä klikkaamalla aukeaa Teams etäyhteyssovellus jos sellainen on koneelle asennettuna. Mikäli ei ole niin ohjelma asentuu automaattisesti hetken kuluttua. Odota rauhassa hetki. 6. Kun Teams aukeaa niin paina liity kokoukseen nappia. ________________________________________________________________________________ Liity Microsoft Teams -kokoukseen Lisätietoja Teamsista | Kokousasetukset ________________________________________________________________________________

LOKA
31
SPV SAIMAAN ALUEEN SYYSKOKOUS 31.10.2020 12:00 - 15:00Koronatilanteesta johtuen pidetään purjehtijapäivät sekä aluekokous etäyhteydellä hyödyntäen Microsoftin Teams-työkalua. Jotta etäyhteys onnistuu niin se vaatii seuraavat toimenpiteet: 1. Tarvitaan tietokone, jossa on kaiutin ja mikrofoni. Myös ns. headsettiä eli korvakuulokkeita, joissa on mikrofoni käytetään yleisesti ja niiden käyttö on suositeltavampaa kuin tietokoneen omien mikrofonin ja kaiuttimen käyttö. 2. Kytke käyttämäsi kaiutin / mikrofoni koneeseen tai vaihtoehtoisesti kuulokemikrofoni. Jos niitä ei ole niin tämän vaiheen voi ohittaa 3. Käynnistä tietokone 4. Avaa sähköpostiohjelma 5. Minulta sähköpostilla tulevassa kalenterikutsussa tai vaihtoehtoisesti kokouksen asialistassa on linkki etäyhteyskokoukseen. Sitä klikkaamalla aukeaa Teams etäyhteyssovellus jos sellainen on koneelle asennettuna. Mikäli ei ole niin ohjelma asentuu automaattisesti hetken kuluttua. Odota rauhassa hetki. 6. Kun Teams aukeaa niin paina liity kokoukseen nappia. Tervetuloa! T. Antti Kaipainen ________________________________________________________________________________ Liity Microsoft Teams -kokoukseen Lisätietoja Teamsista | Kokousasetukset ________________________________________________________________________________


Kiitokset sponsoreillemme ja yhteistyökumppaneillemme